fbpx


ÅndedrætsSalonen Online

Et Online Vejrtræknings-Grundkursus

På grundkurset i vejrtrækning, ÅndedrætsSalonen lærer du hjemme i din egen stue at trække vejret afspændt og naturligt, så du sender stress og spændinger ud af dit system. Åndedrættet er nemlig din naturlige stress-bremse. 

I det naturlige åndedræt, du er født med, er mellemgulvet den vigtigste og største åndedrætsmuskel. I folkemunde kalder vi det maveåndedræt når vi bevægelsen fra åndedrættet sker i mellemgulvs-området . Det er herfra, du kan give din krop og dit hoved ro og de mest optimale livsbetingelser.

Det er dog ikke kun maven og mellemgulvet, du arbejder med. Du starter fra fødderne og arbejder dig stille og roligt op gennem kroppen. 

For at få liv i maveåndedrættet, har du nemlig brug for bevidst at afspænde og opbygge de muskler og områder af kroppen, som din vejrtrækning bor i, fra fod til hoved. 

Med bevidst brug af dit komplette åndedræt, stimulerer hele din krop til mere optimal funktion. 

Åndedrættet er dit eget selvhelbredende system. Jeg har arbejdet med åndedræt i mere end 18 år og mere end 90% af mine tidligere kursister (måske snarere 98%) har haft et højtliggende bryst-åndedræt. Det har uden undtagelse været spændingerne i dette område, der blokerede for kroppens optimale funktion.

Med et naturligt, frit og afspændt åndedræt skaber du den vigtigste livsbetingelse for din krop, din hjerne, sundhed (fysisk og mental) og for din personlighed  - ja, for hele dig!

Med dedikeret online undervisning og gruppecoaching gen-indlærer du på en super-nem og praktisk måde dette “natur-fænomen”. 

100% u​​​​dbytte af kurset, hvis du kan genkende:

  • Det føles som om der ikke er "hul" igennem til åndedrættet..
  • Du har ofte spændte skuldre, ondt i nakke/ryg og har måske ofte hovedpine.
  • Du kan føle trykken for brystet eller jag/smerter i brystet.
  • Du kan blive forpustet når du taler.

Tænker du, at det med vejrtrækning lyder som noget for dig? Og er du også overbevist om, at åndedrættet er den mest naturlige, skånsomme og rare måde at pleje din krop og psyke? Så skriv dig på interesselisten herunder og få besked næste gang, der er et kursus på vej. Du får samtidig adgang til den mest fordelagtige pris på kurset. 

Skriv dig op her:

Hv​​​​​orfor skal jeg vælge at træne åndedræt o​​​​nline? 

I en tidspresset hverdag, ved jeg godt, at det med at skulle afsted på kursus kan være svært at få passet ind. Online modellen reducerer netop markant den tid, du skal bruge på at opnå og opleve et åndedræt i topform. Og hjemme i dine egne omgivelser bag skærmen, skal du heller ikke bruge tid på hår- eller tøjstatus ;-)


En erfaren rotte. Med en rygsæk af erfaring fra mange års arbejde med åndedræt, krop og stemme, går du ikke forgæves i min salon. Du kan føle dig i trygge og kompetente hænder. Jeg passer på dig og har stor forståelse og respekt for, hvor drilsk noget så simpelt som at trække vejret kan være. Og det er jo det, der er interessant - for når det så lykkes, giver det så meget mening for hele din måde at være i livet på.  Min uddannelse som stressterapeut og mindfulness-instruktør sikrer dig, at jeg har øje på hele dig og på måden, du arbejder med øvelserne. 


Du er ikke alene - onlineformen giver dig et fællesskab med andre i samme båd. Du har fordel af gruppen og får også udbytte af det, de andre spørger til. Det er jo ikke altid, at vi selv er lige skarpe eller opmærksomme i situationen.

Hvornår er næste salon?

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Skriv dig op her og få løbende information og adgang til bedste pris:Åndedræts-meditation til dig

En klassisk basis-meditation, der lærer dig at tune ind på dit åndedræt og give slip på tanker. Du træner dit bevidste nærvær og din evne til at lade tanker være tanker, så du kan få en hjernepause. 

Skriv besked til Stress2end:

>