fbpx

Anmeldelser


Få video med 3 grundlæggende åndedrætsøvelser:

3 øvelser, der danner basis for et godt åndedræt

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og download video med 3 øvelser for åndedrættet

Spændende og lærerigt ... jordnær formidling.

”Alt i alt super glad for at have været med. Dina er vidunderlig jordnær og forstående for alle vores situationer. Man føler sig helt tryg og hun øser ud af sin store viden og erfaring. Det har været så spændende og lærerigt.  

Størrelsen har været tilpas så man er nok til at få gode input/overvejelser fra de andre og uden at det blev for langt når man skulle lave "runderne"

Jeg har fået indsigt i åndedrættets anatomi så jeg bedre forstår hvordan jeg kan arbejde med det. Nu har jeg nogle konkrete redskaber som jeg fremadrettet kan fortsætte den gode udvikling med". 

Louise - ÅndedrætsSalon Online

Online setuppet fungerede fint..

“Jeg havde en meget positiv oplevelse af at være med på kurset. Jeg synes, at selve setuppet med os bag skærmene fungerede rigtig fint, og det var interessant at høre de andre kursisters inputs og historier".

Anna - ÅndedrætsSalon Online

Man føler sig tryg...

“Kurset giver en større forståelse af hvordan åndedrættet fungerer og hvordan åndedrættet kan bruges til at finde ro og velvære.  Det er godt, når der veksles mellem teori og øvelser. Jeg er blevet mere bevidst om mit åndedræt og hvad det kan gøre for at finde større ro og velvære.

Man føler sig tryg og føler sig godt ført igennem emneområderne. Dina er en dygtig og kompetent underviser". 

Marianne - ÅndedrætsSalon Online

Sidder med en erkendelse af, hvor vigtigt åndedrættet er...

“Jeg er en person der lærer bedst ved at få tingene visuelt - så det fungerer godt for mig at kurset er en blanding af videoer af øvelserne og online-møder. Og det er dejligt at jeg kan finde det frem igen når der er behov.

Selve beskrivelserne af hvad der sker med åndedrættet og hvordan øvelserne skal laves er meget flot og udbytterigt - og vil være brugbart når man senere går tilbage og ikke har flere onlinemøder. Bagefter sidder jeg med en erkendelse af hvor omfattende emnet er og hvor vigtigt åndedrættet er".

Anonym - ÅndedrætsSalon online

Jeg bruger tit grounding og det dybe åndedræt nu for at skabe ro i nervesystemet og min tale...

“ Jeg havde en rar oplevelse. Der var en god afslappet stemning og alle blev hørt. Kurset har som helhed været godt og givende. Jeg er blevet meget mere bevidst om mit åndedræt og bruger tit grounding og det dybe åndedræt nu for at skabe ro i nervesystemet og min tale. Mange dejlige værktøjer at kunne vende tilbage til igen og igen. Kan klart anbefale det til andre".

Linda - ÅndedrætsSalon Online

Altid god forklaring og vejledning ved øvelser...

“Det var super godt at være med på kurset. Jeg har fået god viden om åndedrættet og åndedræts-mekanismen og om, hvorfor det kan gøre ondt. Altid god forklaring og vejledning ved øvelser - der var så mange gode. Oplevede ærlighed og åbenhed i forum og der var god tid til at lytte til os og give os tid. Jeg har fået kendskab til åndedrættets funktion både ved grundig teori og øvelse. Jeg plukker i øvelserne og bruger dem, der virker bedst for mig".

Nanna - ÅndedrætsSalon online

Fik troen på, at det faktisk er muligt at tage en anden vej...

“Jeg havde en hverdag der var styret af arbejde og pligter. Jeg følte ofte at jeg blot blev trukket rundt i manegen uden egen styring. Ofte havde jeg trykken for brystet, var grådlabil og havde intet overskud.

Jeg var ofte trist, men også nervøs og bange når symptomerne kom, men kunne ikke se hvordan jeg skulle ændre tingenes tilstand

Først og fremmest fik jeg troen på, at det faktisk er muligt at tage en anden vej. Og med den, fik jeg også glæden tilbage. Mindfulness blev integreret i min hverdag og jeg ved nu, at jeg altid kan finde ro ved at meditere.

Da forløbet sluttede følte jeg mig stærkere og jeg havde fået en fantastisk værktøjskasse, fyldt med nyttig viden, gode øvelser og redskaber så jeg kan møde hverdagen på en ny og stærkere måde".

Trine - individuelt stressforløb

Fra kaos til væsentlig mere ro i hverdagen...

“Jeg har været igennem forløb på 4 mdr's stressbehandling med Dina, hvor jeg er gået fra kaos til væsentlig mere ro i hverdagen. Jeg kom med depression, arbejdsrelateret stress og overbelastning
Det påvirkede min hverdag meget negativt og jeg kunne ikke arbejde om aftenen eller i det hele taget lave særlig meget om aftenen da ressourcerne var små.
Forløbet gav mig mere viden om mig selv og min belastning og værktøjer til at arbejde med det. En tro på at det nok skal blive godt igen.
Jeg kan varmt anbefale Dina som stress terapeut, hun har altid været lyttende og nærværende. Hun er god til at finde balancen mellem fysiske øvelser og samtale.
Hos Dina er det muligt at finde et pusterum og fastholde de gode forandringer som sker hen af vejen. Jeg kan kun takke Dina for at være en kæmpe støtte for mig da alt var kaos".
Tak fra Louise


Louise - individuelt stressforløb

Om Dina

Min vej til selvstændig stress-åndedræts- og stemmeterapeut er skabt af stor interesse for at flytte mennesker til et, ofte glemt sted, hvor personlige styrker, ro og autenticitet kan blomstre op igen. Jeg er optaget af at se mennesket og mulighederne bag det, der midlertidigt eller kronisk, belaster og fylder. Hjælpe med at vælge de trædesten, der flytter og støtter vejen til et bæredygtigt, sundt fundament. 

Privat er jeg mor til to voksne børn. Bor med min mand, Søren, som også har 2 voksne børn. Tilsammen har vi lige nu 5 fantastiske børnebørn. 

www.Stress2end.dk

>